Informatie

Winterland Café

Het altijd gezellige Winterland Café heeft een zeer sfeervolle uitstraling. U waant zich in een groot chalet in een Oostenrijks winterdorp met veel houten wanden, originele wijnvaten en veel sfeerverlichting. In het Winterland Café heerst elke dag een gezellige ambiance.


IJsbaan

De overdekte ijsbaan van ruim 650 vierkante meter zorgt voor een sfeervol decor bij Winterland. Er kan gedurende Winterland dagelijks geschaatst worden. De baan is alleen toegankelijk met ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen of glij-ijzertjes. Het is niet toegestaan om met noren de ijsbaan te betreden.

Toegangsprijs ijsbaan
De toegangsprijs van de ijsbaan is €7,50 per persoon voor een hele dag onbeperkt schaatsen. Dit is inclusief gratis gebruik van een paar schaatsen. Voor jonge kinderen hebben wij in plaats van schaatsen ook glij-ijzertjes beschikbaar.

Voordeelkaart
Voor de echte schaatsliefhebbers hebben wij een 10 rittenkaart. Deze kaart is verkrijgbaar bij de schaatsverhuur voor een bedrag van 50 Euro. Met deze kaart kun je 10x komen schaatsen op onze ijsbaan en en profiteer je van een voordeel van 25 Euro.

Onbeperkt schaatsen?
Ben je een zeer regelmatige bezoeker van onze ijsbaan en wil je onbeperkt schaatsen? Dan kun je kiezen voor een Winterland Seizoenskaart. Hiermee kun je tijdens de gehele duur van het evenement onbeperkt komen schaatsen.

Een Winterland Seizoenskaart kost 120 Euro en is persoonsgebonden. Indien je een Winterland Seizoenskaart wilt hebben neem dan een pasfoto en identiteitsbewijs mee naar de schaatsverhuur.

Schaatsen met groepen
Wilt u met een grote groep (vanaf 20 personen) komen schaatsen neem dan contact met ons op voor aantrekkelijke tarieven!

Schoolschaatsen
Ook voor schoolschaatsen hebben wij aantrekkelijke tarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Door sponsoring van ExxonMobil is het voor alle leerlingen van groep 4 tot en met 8 van de basisscholen van Nissewaard mogelijk om gratis te komen schoolschaatsen bij Winterland.


Openingstijden

Maandag van 10.00 tot 22.00 uur
Dinsdag van 10.00 tot 22.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 22.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur
Zondag van 10.00 tot 22.00 uur

In verband met activiteiten kunnen er op bepaalde dagen gewijzigde openingstijden zijn. Houdt u hiervoor onze website en social media in de gaten.


Locatie

Winterland wordt gehouden op het parkeerterrein aan de Breestraat in Spijkenisse en is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.


Parkeren

In de directe nabijheid van Winterland en rondom het winkelcentrum van Spijkenisse is voldoende parkeergelegenheid.